Loopbaancarrousel


Zicht krijgen op talenten, drijfveren en ontwikkelmogelijkheden en daarover zelf de regie voeren

Een ontdekkingstocht naar je krachten, talenten en motivaties. De loopbaancarrousel is anders dan een ‘standaard’ assessment. Je krijgt zelf de regie in handen en denkt mee over de competenties én de werkvormen. Wij spreken je aan op je kwaliteiten en verantwoordelijkheden. En we dagen je uit het beste van je zelf te laten zien. Je bouwt zo aan een stevig fundament voor loopbaanbeslissingen en verdere professionele ontwikkeling.

In de loopbaancarrousel ondersteunt FranzenConsult de deelnemer bij het maken van een diepgaande analyse van drijfveren, persoonlijkheid en competenties. Het dagprogramma kan van tevoren vastgesteld worden, maar ook afhankelijk van wensen op de dag zelf ingevuld worden. FranzenConsult is in staat daar flexibel op in te spelen. Er vindt altijd een uitgebreide intake plaats om de inhoud van de carrousel zo goed af te stemmen op individuele wensen. 

Voor wie?

De loopbaancarrousel is met name geschikt voor degenen die zich verder willen oriënteren op hun loopbaan. In welke richting moet zich die ontwikkelen? Ook wanneer je geen rigoureuze verandering van loopbaan ambieert, is een beter en gerichter inzicht in wat nu het meeste werkplezier oplevert al heel waardevol. Gewoon, om het vol te houden. Doelgroep is iedereen die op mbo, hbo- of academisch werk- en denkniveau functioneert. Veel CAO’s kennen een regeling die een vergoeding voor dit soort trajecten vanuit de werkgever regelen.

Goed idee om dit als organisatie je medewerker ‘cadeau’ te doen?
En ….sommige CAO’s bieden daar nadrukkelijk  faciliteiten voor:  
artikel 3.5 CAO voor de universitair medische centra, artikel 13.1 CAO Ziekenhuizen (activeringsregeling), hoofdstuk 13 CAO GGZ, artikel 10.7 CAO Gehandicaptenzorg, art. 12.1 CAO Jeugdzorg (duurzame inzetbaarheidregeling).

Ingrediënten

In een persoonlijk intakegesprek met de loopbaancoach bespreekt je jouw ontwikkelvraag en bepaal je samen het programma.

 

 

carrousel-chart