Assessments


Toen Rex Franzen na 30 jaar loondienst startte met HR adviesbureau FranzenConsult, vormde assessment daarin al snel een belangrijke activiteit. Relaties die wisten van het ondernemerschap stelden prijs op voortzetting van het contact en uiteraard was dat wederzijds.

 

De assessment ervaring bij ondermeer SHL (vroeger Psychotechniek)bekend van de OPQ, Luteijn (psychologisch adviesbureau voor het MKB) en de Boertiengroep, gaf voldoende vertrouwen dat assessment bij FranzenConsult in goede handen was. In 2011 is assessment bij LOS-assessments ondergebracht.

 

Meer gedetailleerde informatie? Bijvoorbeeld over de producten of over de associates? Kijk dan op www.los-assessments.nl 

De historie van LOS-assessments is dus nog jong, ontstaan vanuit een samenwerkingsverband met de Boertiengroep (sinds 2014 Boertien Vergauwen Overduin geheten). In verband met een heroriëntatie op de activiteiten besloot Boertien geen assessments meer te doen en daarvoor een gespecialiseerde partner te zoeken. Rex Franzen was in het verleden degene die assessment bij Boertien op de kaart had gezet en een voor de hand liggende keus. Met meer dan 20 jaar ervaring in het assessmentvak, aangevuld met de ervaring die associates inbrengen zijn assessments bij LOS-assessments in goede en zeer professionele handen.

 

Als verantwoordelijke zelf een keer een proefassessment doen? Tegen een geringe bijdrage in de kosten (o.a van externe tests) nodigt LOS-assessments u graag uit voor een proof of the pudding….

 

LOS-assessments onderscheidt zich van veel andere bureaus door het leveren van écht maatwerk, échte klantgerichtheid en creatieve beantwoording van de vraag met behoud van professionele kaders.

 

LOS-assessments werkt in Nederland vanuit 15 locaties van Color Business Centers zodat altijd dichtbij de opdrachtgever kan worden gewerkt. De vaste standplaats is Arnhem.