Gastvrijheid, een vorm van delen


Met het bordspel Gastologie wint Jeannine Sok uit Nijmegen de Horecava Innovation Award 2014. Mensen die (gaan) werken in de horeca kunnen hiermee spelenderwijs hun kennisniveau verhogen op het gebied van gastvrijheid. Volgens de jury biedt het bordspel horecabedrijven een unieke kans om zich, juist in deze tijd, positief te onderscheiden op gastvrijheid.

SOK is opgericht in 2007 en kenmerkt zich door een combinatie van creativiteit en praktische (horeca)ervaring. Jeannine Sok, is de drijvende kracht achter SOK Organisatie en Communicatie.

Jeannine over zichzelf: “Met mijn organisatietalent en oog voor detail, heb ik mij ontwikkeld tot gastvrijheidsdeskundige in de breedste zin van het woord en ontstond het idee om een spel te creëren waarin het omgaan met gastvrijheid centraal staat. Op die manier komen teams met elkaar in gesprek over hoe en op individueel en op teamniveau vorm en inhoud aan gastvrijheid wordt gegeven.

Jeannine gelooft in de kwaliteiten van mensen. Iedereen is ergens goed in en kan een bijdrage leveren. Wil je meer weten over het bordspel Gastologie, kijk dan op www.gastologie.nl. Om alvast te zien hoe het werkt: vimeo.com/68906056. De eerste 5 bezoekers (via contactformulier even aanmelden) krijgen van Jeannine het boek “Gastvrijheid loont”